Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Ilirski Bistrici obdržali kapetana, mladince in kadeta

Prva ekipa košarkarskega kluba Plama-pur je prejšnji teden pričela s pripravami na sledečo sezono druge slovenske košarkarske lige, v katero se bo podala z večino lanskoletne postave.

(foto: KK Plama-pur)

Poročali smo že, da so Bistričani zadržali Tilna Zalarja, Anžeta Srebovta, Robija Hreščaka in Jako Brlana, zdaj pa je postalo znano, da so v njihovi ekipi ostali tudi kapetan Uroš Jenko, mladinci Dominik Frlež, Jaka Malečkar in Klemen Šajn ter kadet Kristjan Derenčin.

Novinci v moštvu trenerja Roka Dežmana so njegov pomočnik Sašo Ožbolt, 20-letni organizator igre Siniša Miličević in 19-letni krilni igralec Tjaž Hadalin, povratnik pa nekdanji glavni trener Martin Novak, ki bo v klubu po novem deloval kot trener mlajših selekcij.

Plama-pur je preteklo sezono 2. SKL zaključila na 4. mestu, prihodnjo sezono pa bo začela 7. oktobra z gostovanjem pri ravno tako ambicioznem Celju.


Sorodni prispevki:

Plama-pur zadržala najkoristnejše igralce

Bistričani razkrili prvi okrepitvi

Plama-pur okrepila strokovni štab

V Plamo-pur se vrača njen bivši trener

Share

Komentarji   

 
-6 #4 Torbar 10:28 22-08-2017
tole mi ne deluje ambiciozno, prej bi rekel da gre za neposrečeno kadrovanje. se mi zdi da se denar preliva iz igralskega v trenerski kader. kaj Novak bo namesto Širclja?
Citat
 
 
+5 #3 Jan Kropf - urednik 07:54 22-08-2017
Citati Krpan:
Čergič???

To so informacije iz kluba. Marko Čergič ni med igralci, ki so ostali v klubu.
Citat
 
 
+4 #2 Krpan 21:49 21-08-2017
Čergič???
Citat
 
 
-6 #1 jošt 20:15 21-08-2017
III. liga zihr !
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik