Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Novice

General facts about Joomla!

Ilirija presenetila Krko

V novomeški dvorani Marof sta se včeraj na prijateljski tekmi pomerili članski ekipi Krke in Ilirije. Zmage so se kar malce presenetljivo, a popolnoma zasluženo razveselili gostje iz Ljubljane.

Primorska zmagovito začela turnir v Pulju

Moštvo Sixt Primorske je pričelo z nastopi na memorialnem turnirju Josipa Jože Severja v Pulju, na katerem sodelujejo še hrvaški klubi Kvarner 2010, Škrljevo in gostiteljica Pula 1981.

Odgovorite in zadenite proizvode evropskega prvenstva!

V zahvalo za vaše zvesto spodbujanje zlate moške reprezentance, smo se na portalu Slovenska Košarka odločili, da bomo vse slovenske navijače nagradili s prav posebno nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za dragocene rekvizite zgodovinskega evropskega prvenstva.

Bodite del slovenske knjige o EP 2017!

Po koncu moškega evropskega prvenstva, na katerem je slovenska reprezentanca posegla po zgodovinski zlati medalji, se je začela ustvarjati knjiga vtisov in doživetij njenih navijačev, ki ste romali v Helsinke in Istanbul.

Helios z novim predsednikom kluba

Košarkarski klub Domžale je v tem tednu organiziral sestanek upravnega odbora, na katerem je prišlo tudi do menjave predsednika kluba.

Več člankov...

Iskalnik