Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mlajše kategorije moške košarke

VIDEO: Najboljše mlajše pionirje ima Olimpija

Pred finalom pokala Spar so se v Hali Tivoli danes predstavile še najboljše ekipe v mini pokalu Spar, osvojeni pokal pa so visoko v zrak dvignili košarkarji Petrola Olimpije.

Na vidiku nov projekt za mlade košarkarje

Konec naslednjega meseca bo luč sveta ogledal nov košarkarski projekt Mali košarkarski vitezi, ki je namenjen najmlajšim potencialnim slovenskim košarkarjem in košarkaricam.

Krka in Olimpija nasprotnika že v polfinalu

Tekmovanje v mini pokalu Spar za košarkarje in košarkarice do 13 let se je prevesilo v zaključno fazo. V obeh tekmovanjih so v konkurenci ostale le še štiri ekipe, ki močno hrepenijo po osvojitvi naslova prvaka.

Slovenske mlajše reprezentance dobile svoje nasprotnike

V nemškem Műnchnu so izžrebali skupine evropskih prvenstev mlajših starostnih kategorij. V letu 2018 bo Slovenija s tremi ekipami (MU16 ter ŽU18 in ŽU20) nastopila v diviziji A, s preostalimi tremi reprezentancami (ŽU16 ter MU18 in MU20) pa v diviziji B.

Sojenje mlajših kategorij bodo prevzeli kar trenerji, nadomestni sodniki pod tarifo KZS

V roke smo dobili obvestilo, da so Združenja moških klubov druge, tretje in četrte slovenske košarkarske lige ter Združenje ženskih klubov na sestankih podprli prizadevanja Košarkarske zveze Slovenije za začetek tekmovanj. V njihovem skupnem interesu je, da bi se ta tekmovanja začela čim prej.

Več člankov...

Iskalnik