Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zasavci želijo tekmovati z 12 ekipami

Košarkarska rekreativna liga Zasavje z vsakim letom bolj pridobiva na veljavi, zato se čedalje več ekip odloča za sodelovanje z njo. V njeni tretji sezoni bo tako, kot vse kaže, tekmovalo že kar dvanajst ekip, če se v ligi želite preizkusiti tudi vi in vaša ekipa, pa lahko že v sredo oddate svojo prijavo.

(foto: KRLZ)

V drugi sezoni lige KRLZ se je med seboj borilo enajst ekip, ki imajo le še do jutri čas, da z ligo podaljšajo sodelovanje. Po izteku njihovega roka za prijavo pa se bodo za preostala prosta mesta v ligi lahko potegovale nove zainteresirane ekipe.

»Pred vrati je konec počitnic in s tem se nezadržno bližamo začetku nove sezone KRLZ. V tretjo sezono se podajamo še močnejši in pametnejši. Ligo bo odslej sestavljalo maksimalno dvanajst ekip, v kolikor pa bo število prijav več, pa se bomo organizatorji odločili, na kakšen način bomo izpeljali kvalifikacije za pridobitev končne dvanajsterice. Pričakujemo, da se nam bo v novi sezoni pridružila tudi kakšna nova ekipa, ki bi še bolj popestrila tekmovanje,« nam je sporočil vodja lige Anže Medvešek.

Košarkarska liga Zasavje bo tudi v prihajajoči sezoni potekala ob četrtkih od 19. do 22. ure v športni dvorani Osnovne šole Trbovlje, letos pa se bo začela nekoliko prej, in sicer 28. septembra.

V kolikor bi se v ligo radi včlanili tudi vi in vaša ekipa (od 7 do 15 igralcev), lahko to od 6. do 10. septembra storite tako, da pokličete na telefonsko številko 041/315-577 (Anže) ali pišete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Cena prijavnine bo odvisna od števila prijavljenih ekip.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik