Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Bodite del slovenske knjige o EP 2017!

Po koncu moškega evropskega prvenstva, na katerem je slovenska reprezentanca posegla po zgodovinski zlati medalji, se je začela ustvarjati knjiga vtisov in doživetij njenih navijačev, ki ste romali v Helsinke in Istanbul.

(foto: FIBA)

Zamisel za pisanje knjige je dobila košarkarska navdušenka Neža Lovše, ki je tudi sama obiskala turško prestolnico in bila tam priča največjemu uspehu v zgodovini slovenske košarke.

»Dragi bralci, ker sem bila tudi sama del tega nepozabnega dogodka v Istanbulu in sem prepričana, da imate tudi vi zelo zanimive zgodbe, bi vas povabila k sodelovanju pri pripravi knjige vtisov in doživetij navijačev naše reprezentance na evropskem prvenstvu. Sama sem že slišala za veliko izjemnih zgodb, ki bi si zaslužile biti zapisane. Vsi, ki z mano delite podobno mnenje, se mi oglasite prosim na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Mojo objavo lahko delite, da bo dosegla čim širši krog ljudi. Hvala!,« nam je v svoji prošnji za objavo zapisala Neža Lovše.

Za konec bi dodali samo še to, da v našem uredništvu iskreno upamo, da bo knjiga ugledala luč sveta, saj bi s tem dobili še en različen pogled na izjemen dosežek, o katerem bomo nekega dne lahko s ponosom pripovedovali svojim vnukom.

Sorodni prispevki:

Slovenija prvič na prestolu Evrope!

Share

Komentarji   

 
+1 #1 Lidija Kocuvan-Gašparič 19:57 04-10-2017
Skupaj zmoremo vse - so dokazali naši junaki.
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik