Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Mlajše kategorije

SLO košarka na FB

facebook

"Kamp je nekaj zelo dobrega, če hočeš med poletjem narediti nekaj zase"

Organizatorji košarkarskega kampa Basketball Fever so nas opozorili, da je za osmo izvedbo kampa na voljo le še nekaj prostih mest.


(foto: Peter Hojč)

Zanimanje za kamp je letos izjemno, kar pa nas pravzaprav ne čudi prav dosti, saj gre za že tradiconalni kamp, ki vsako leto obogati košarkarsko znanje prenekaterega mladega košarkarja.

To sta iz prve roke izkusila tudi obetavna igralca Mark Filip Ivankovič in Ana Vita Mićunović, ki sta lani kamp Basketball Fever izkoristila za pripravo na mednarodni turnir Slovenia Ball, na katerem sta bila nato oba uvrščena v idealno peterko tekmovanja, Mićunovićeva pa je bila izbrana še za najkoristnejšo igralko turnirja.

»Lansko leto sem Slovenijo zastopal na turnirju Slovenia Ball in treningi na kampu so mi zelo pomagali, da sem tam odigral uspešno. Basketball Fever kamp je nekaj zelo dobrega, če hočeš med poletjem narediti nekaj zase. Izboljšal boš tehniko meta, obrambe, ob tem pa spoznal tudi dosti novih prijateljev, tako da boš užival,« je svojo izkušnjo opisal Ivankovič, Mićunovićeva pa je dodala:

»Na kampu smo trenirali individualno, pri tem pa sem se naučila veliko stvari. Izboljšala sem svojo tehniko, predvsem pa uporabo raznih tehničnih elementov na tekmah. Zato sem sedaj na igrišču bolj odločna in samozavestna.«

Ne zamudite priložnosti, da tudi vi postanete boljši košarkarji in košarkarice ter se prijavite na kamp, ki bo v štirih izmenah tudi letos potekal v mesecu juliju.

BROŠURA Z VSEMI INFORMACIJAMI

Sorodni prispevki:

Kamp, ki producira nove reprezentante, odpira svoja vrata

Share

Dodaj komentar

Iskalnik