Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenska košarkarska liga po poteh lige ABA

Rekreativna košarkarska liga K40 ima že po vsega dveh mesecih od zaključka druge sezone začrtane cilje za tretje tekmovalno leto, ki so vse prej kot neambiciozni.


(foto: arhiv Slovenske Košarke; Andras Oravecz)

Vodja lige Rok Klemenčič ima namreč za tretjo sezono, poleg prve, v mislih tudi drugo ligo K40, ideja pa je čedalje bliže uresničitvi, saj vanjo iz dneva v dan verjame vse več klubov.

»Zanimanje za ligo K40 je vsako leto večje, zato sem se odločil, da jo bom v tretji sezoni razširil in vanjo vključil še več zainteresiranih klubov. V prvi ligi bo tako tudi v prihodnje tekmovalo deset ekip, približno toliko pa jih bo najverjetneje sestavljalo tudi novoustanovljeno drugo ligo, saj je doslej prijave zanjo oddalo že šest moštev,« nam je razkril ambiciozni Kranjčan.

ZA VSE INFORMACIJE O PRIJAVI V 2. LIGO K40

POKLIČITE TELEFONSKO ŠTEVILKO 040/377-316!

V prvi ligi K40 se bodo v naslednji sezoni merili branilka naslova Cerknica, podprvak Ihan, Adecco Kranj, Ilirija, Kranjska Gora, Klub radovljiških študentov, Komenda Bobcats, Kings Ljubljana ter novinca DIF Ljubljana in Logatec, ki sta si mesto v ligi priigrala na kvalifikacijskem turnirju, predstavniki druge lige pa naj zaenkrat ostanejo še skrivnost.

Sorodni prispevki:

FOTO+VIDEO: Cerknica v vitrino dodala novo lovoriko

Share

Komentarji   

 
-2 #2 Simke 07:27 19-06-2018
Bravo Rok, le tako naprej
Citat
 
 
+2 #1 Art 20:39 16-06-2018
Klemenčič je bil včasih zaposlen na KZS. Zdaj pa sam organizira ligo v kateri bo počasi zmeraj več 3in4 ligasev ker na Kzs sta jim ti dve ligi samo v breme oziroma klubom pobirajo samo denar. Mal se zamislite na Kzsju.
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik