Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

K Šenčurju tudi center Primorske

Šestouvrščena ekipa letošnjega džavnega prvenstva pridno polni vrzeli v svojem prvem moštvu, ki je pozdravilo prihod novega prišleka.


(foto: KK Šenčur; KK Primorska)

Po srbskem branilcu Marku Popadiću bo dres Šenčurja Gorenjske gradbene družbe v prihajajoči sezoni prvič v karieri oblekel tudi kosovsko-slovenski krilni center Gezim Morina.

25-letni in 203 cm visoki košarkar je zadnji dve sezoni nastopal pri Sixtu Primorski, pri kateri je v tej sezoni lige Nova KBM zaigral na 14 srečanjih in v povprečno 14 minutah beležil 3,9 točke in 1,6 skoka.

Člansko ekipo Šenčurja tako zaenkrat sestavljajo Urban Gorjanc, Nejc Martinčič, Gezim Morina, Smiljan Pavić, Miljan Pavković, Marko Popadić, Ramo Rizvić in Uroš Zadnik.

Sorodni prispevki:

Pokalni podprvaki potrdili nova dva igralca

Šenčur ima za naslednjo sezono pripravljeno že celo peterko

Share

Komentarji   

 
+17 #2 Kralj 13:09 21-06-2018
Neverjetno koliko se je v njega vlagalo ko je bil se mladinec pri UOL in koliko slovenskih igralcev je bilo zapostavljenih zato da je veliki agent Janjić lahko okoli prinašal celotno vodstvo Olimpije...in produkt tega? Reprezentant Kosova ki se vsako leto sprehaja od ene slovenske vasi do druge...
Citat
 
 
+14 #1 domačin 23:46 19-06-2018
Najmanjši kraj v prvi slovenski ligi, a z največ tujci :-? Kot bi rekel najboljši sosed, radi imamo domače! A če iz mladinskega pogona že dolgo nič ne pride (čemu se sprašujem), so tudi ti "Šenčurjani" za našo ligo na nivoju.
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik