Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

ŽKK Triglav boljši od Reke; 17 točk Zdolškove

Članska ekipa Triglava je v soboto gostovala na Rijeki, kjer je v sklopu pripravljalnih tekem na novo sezono premagala tamkajšnjega prvoligaša ŽKK Pleter Rijeka, ki je v lanski sezoni v hrvaškem DP zasedel 5. mesto. Končni rezultat je bil 72:54.

(foto: Aleš Fevzer)

ŽKK PLETER Rijeka : ŽKK TRIGLAV Kranj 54:72

Strelke za Triglav: Zdolšek 17 ,Đurič 4, Jelenc 10, Sever, Adamovič 5, Jakovina 12, Špacapan 4, Zalar 4, Žibert 9, Purkat, Jakobčič 4, Piršič 3.

Tomo Orešnik, trener članske ekipe ŽKK Triglav: '' Serijo močnejših pripravljalnih tekem smo sklenili na Rijeki, kjer smo se pomerili z ekipo ŽKK Pleter Rijeka. S številnimi menjavami smo skozi celo tekmo narekovali močan tempo, tako da so imele nasprotnice kar precej težav z našo agresivno obrambo. Tudi v napadu smo delovali solidno, manjka nam še nekaj uigranosti in preciznosti v zaključkih. Še bolj agresivni moramo biti pri skoku v napadu in popraviti realizacijo prostih metov. Veseli me, da smo do zmage prišli z ekipno igro in da je prav vsaka igralka prispevala svoj delež pri končnem uspehu. Do začetka lige bomo skozi treninge skušali odpraviti napake, ki se nam pojavljajo v igri, sanirati poškodbe in odigrati še eno pripravljalno tekmo.''

Share

Dodaj komentar

Iskalnik