Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenska košarka

 

PORTAL

Slovenska košarka je edini portal v Sloveniji, ki od leta 2010 v večjem obsegu ponuja bogate vsebine iz prav vseh moških in ženskih profesionalnih in tudi rekreativnih košarkarskih lig na Slovenskem. Med dnevimi novicami pa ne manjkajo niti prispevki o (slovenskih) košarkarjih in moštvih v ostalih državnih prvenstvih širom Evrope, ligi ABA, Eurocupu, Evroligi in ligi NBA. 

 

UREDNIŠTVO

 Košarkarski portal Slovenska košarka ustvarjajo:

Glavni urednik Jan Kropf, novinarja Anže Bunc in Matija Rakun ter fotografa Nik Tavčar in Aljoša Šumer.

OGLAŠEVANJE

 Imate podjetje in izdelek/storitev, ki se vam zdi primeren/a za navdušence nad košarko in športom in jim ga/jo želite predstaviti? Portal Slovenska košarka vam omogoča tudi to.

Preko oglasnih pasic različnih velikosti vam ponujamo oglaševanje na osnovni spletni strani, med dnevnimi novicami, v posebnih PR člankih in tudi na naših dobro obiskanih profilih na družabnih omrežjih (Facebook in Twitter), kjer z objavami lahko dosežemo vse vaše potencialne stranke.

 

Zakaj oglaševati na www.slovenska-kosarka.si?

- Ker število naših obiskovalcev iz leta v leto strmo narašča. 

- Ker obiskovalci prihajajo ne samo iz vseh krajev Slovenije, ampak tudi iz držav nekdanje Jugoslavije, Italije, Nemčije in ZDA

- Ker imamo več kot 80 % stalnih obiskovalcev

- Ker so med našimi rednimi obiskovalci tudi največje zvezde svetovne košarke in slovenskega športa

Za več informacij pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa pokličite telefonsko številko 041/395-708 (Jan Kropf).

 

Share

Iskalnik