Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Okrepljeni Šentjurčani in Podčetrtčani v boj s favoriziranimi Polzelani in Ljubljančani

Po tednu dni premora, v katerem smo dobili zmagovalca 26. sezone pokalnega prvenstva, je znova čas za tekme v ligi Nova KBM. Devetnajsto kolo bodo nocoj odprli Hopsi in Tajfun ter Terme Olimia Podčetrtek in Union Olimpija.

Tajfun k sebi zvabil veliko ime druge lige

Državni prvaki iz predlanske sezone so se pred zadnjimi štirimi krogi rednega dela lige Nova KBM okrepili z odličnim igralcem druge slovenske košarkarske lige.

Liga Nova KBM dobila svojo himno!

Liga Nova KBM ima odslej tudi uradno himno, ki je nastala v sodelovanju med Košarkarsko zvezo Slovenije in raperjem Rokom Terkajem, bolj poznanem pod umetniškim imenom Trkaj. Zanjo sta pripravila atraktiven videospot, ki si ga sedaj lahko ogledate tudi v priloženem videoposnetku.

Slovenci dobili nasprotnike za olimpijske igre

V Turčiji je sinoči potekalo žrebanje skupin za 23. poletne olimpijske igre gluhih in gluhonemih, na katerih bo sodelovala tudi košarkarska reprezentanca Slovenije.

Podčetrtek nad Olimpijo s svetovnim prvakom

Po zaključku pokala Spar se dvanajst slovenskih prvoligaških moštev pripravlja na zadnje tekme rednega dela lige Nova KBM, ki se bo nadaljevala v petek, ko se bosta odigrali prvi srečanji 19. kola. Ekipa Term Olimia Podčetrtka se bo v njem pomerila proti Unionu Olimpiji, pred dvobojem pa so Podčetrtčani poiskali svojo prvo tujo okrepitev v zgodovini.

Dino Murić kmalu v dresu večnih nasprotnikov?

Krilni center Dino Murić je pred točno enim tednom praznoval 27. rojstni dan, ob upihu svečk na rojstnodnevni torti pa si je verjetno zaželel, da bi se čimprej vrnil na parket.

Več člankov...

Iskalnik