Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zoran Dragić še ni odpisal nastopa na EP 2017

V sredo bosta minila točno dva meseca, odkar si je slovenski branilec Zoran Dragić na tekmi italijanskega prvenstva med njegovim Emporiom Armanijem in Caserto strgal križne vezi v desnem kolenu in predčasno končal sezono.

Na ime zadnjega prvoligaša za naslednjo sezono bomo morali še počakati

V ligi Nova KBM sta se včeraj odigrali tudi zadnji tekmi 8. kola lige za obstanek. Sixt Primorska je gostila Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo in ga premagala z 78:75, Tajfun pa je gostoval pri LTH Catingsu in zmagal z 92:81.

Olimpija izrinila Hopse s četrtega mesta

V moškem državnem prvenstvu se je sinoči odvilo 8. kolo lige za prvaka. Do presenečenj ni prišlo, saj so zmago slavili vsi trije favoriti. Union Olimpija je v gosteh premagala Helios Sunse, Rogaška in Krka pa sta doma odpravili Hopse in Zlatorog.

Naziv najkoristnejšega igralca sta si razdelila Slovenec in Američan

Najkoristnejša košarkarja 7. kola lige Nova KBM za prvaka sta postala Ronald Curry (Krka) in Igor Tratnik (Zlatorog). Curry je ob zmagi proti Hopsom dosegel 31 točk in tekmo zaključil z indeksom 28. Enak indeks je vpisal tudi Tratnik, ki je za zmago nad Helios Sunsi prispeval 22 točk.

Podčetrtčani suvereno preskočili prvo oviro

Sinoči je bila v ligi Nova KBM odigrana prva tekma 8. kola lige za prvaka. Na Obali sta se srečala Portorož in Terme Olimia Podčetrtek, zmago pa so si izborili gostje. Ostali dve tekmi kola bosta na sporedu danes.

Šenčur znova stopil na mino Škofje Loke, Tajfun obstal v prvi ligi

V moškem državnem prvenstvu se je včeraj nadaljevala tudi liga za obstanek. Na preostalih dveh dvobojih 7. kola je LTH Castings presenetil Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo, Tajfun pa je še četrtič v sezoni preskočil Portorož.

Več člankov...

Iskalnik