Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Union Olimpija šestnajstič državni prvak

Na četrti tekmi finala lige Nova KBM je Union Olimpija pred domačimi navijači še tretjič premagala Rogaško in po letu 2009 zopet osvojila naslov državnega prvaka.

Aleksander Sekulić vendarle zapušča klop Primorske

Iz tabora Sixt Primorske so sporočili, da so se po šestih pripravljalnih tekmah na Kitajskem razšli z dosedanjim glavnim trenerjem Aleksandrom Sekulićem. Ime novega trenerja koprskega prvoligaša bo znano v kratkem.

MVP slovenskega prvenstva išče nov klub

Po sila uspešni sezoni v dresu Hopsov s Polzele bo svojo vrednost in poslovne priložnosti na trgu prostih igralcev preveril tudi Jakob Čebašek, najkoristnejši igralec rednega dela lige Nova KBM.

V Ljubljano prihaja množica navijačev Rogaške

Članska ekipa Rogaške je po prvi zmagi v finalu lige Nova KBM odločena, da Union Olimpijo premaga tudi v Ljubljani in izenači serijo na 2:2, pri tem pa jo podpirajo tudi njeni številni privrženci, ki bodo jutri z njo krenili na pot proti Hali Tivoli.

Olimpija in Rogaška na četrto tekmo finala

V ligi Nova KBM se bo danes ob 18. uri odvila četrta in morda že zadnja tekma finala med Union Olimpijo in Rogaško. Ljubljančani v finalni seriji, ki se igra na tri zmage, vodijo z 2:1.

Primorska na Kitajskem prvič poražena

Zasedba Sixt Primorske se še vedno mudi na Kitajskem, kjer je na četrti pripravljalni tekmi utrpela prvi poraz.

Več člankov...

Iskalnik