Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Sramota za slovensko košarko dobila epilog

Dopoldne smo poročali, da bo predčasno končana tekma 10. kola lige Nova KBM za prvaka med Šentjurjem in Rogaško na Košarkarski zvezi Slovenije obravnavana v začetku prihodnjega tedna, že popoldne pa je o tej blamaži na plan pricurljala nova informacija.

David Kralj podrl strelski rekord lige Nova KBM

V najmočnejšem slovenskem državnem prvenstvu v moški košarki se je v soboto tekmovalo tudi v ligi za obstanek, v kateri je do konca tekmovanja ostal le še en krog.

Olimpija tretjič v sezoni boljša od Krke, v Šentjurju tekme predčasno konec

V ligi Nova KBM so se sinoči začeli vsi štirje obračuni 10. kola lige za prvaka, zaradi razgretih strasti pa so konec dočakali le trije.

V Novem mestu večni, v Šentjurju pa lokalni derbi

V elitnem slovenskem državnem prvenstvu v košarki bodo nocoj na sporedu vsi štirje dvoboji 10. kola lige za prvaka, v katerem bomo spremljali tudi obračun med našima najtrofejnejšima kluboma in celo kozjanski derbi.

Zlatorog pred domačimi navijači obdržal status slovenskega prvoligaša

V ligi Nova KBM se je sinoči v Laškem odigrala prva tekma 9. in s tem predzadnjega kola lige za obstanek, na kateri je Zlatorog moral priznati premoč gostujočemu Podčetrtku.

Hopsi po srečnem koncu podaljška do obstanka v ligi Nova KBM

V najmočnejšem državnem prvenstvu v moški košarki so bila včeraj na sporedu tudi vsa tri srečanja 8. kola lige za obstanek, po katerih smo že dobili prvega od dveh dobitnikov vstopnic za naslednjo sezono lige Nova KBM.

Več člankov...

Iskalnik