Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Liga Nova KBM

SLO košarka na FB

facebook

Selektor vpoklical novega igralca, Alen Omić dokončno izgubljen

Selektor slovenske moške članske reprezentance Radovan Trifunović je objavil širši seznam kandidatov za nastop v drugem ciklu kvalifikacij svetovnega prvenstva leta 2019.

Šentjur novo okrepitev našel pri državnih prvakih

V košarkarskem klubu Šentjur so danes zapisali, da so svojo člansko ekipo okrepili z lanskim kandidatom za slovensko reprezentanco mlajših članov.

Favoriti klonili pod pritiskom

V državnem prvenstvu za članske košarkarje se je včeraj končalo 14. kolo. Z izjemo Sixta Primorske in Helios Sunsov so na vseh tekmah nov par točk vknjižili tisti klubi, ki so, v primerjavi s svojimi nasprotniki, zasedali nižje mesto na lestvici.

Bodo za Olimpijo zaigrali vsi bratje Lorbek?

Petrol Olimpija je v tem tednu registrirala kar tri nove igralce, če bodo vsi trije dejansko zaigrali v njeni članski ekipi, pa bo znano že prav kmalu.

VIDEO: Obračun vodilnih ekip s trojko odločil Matic Rebec

V ligi Nova KBM se je začelo 14. kolo, ki sta ga v petek v Kopru odprli Sixt Primorska in Petrol Olimpija. Na derbiju kola so zmago slavili gostitelji, ki so po trojki slovenskega reprezentanta Matica Rebca zmagali z 68:65.

V pokalu Spar dobili vse štiri polfinaliste

Sinoči sta se v pokalnem prvenstvu za članske košarkarje odigrali zadnji dve povratni tekmi četrtfinala. Napredovanje v polfinale sta si pričakovano priigrali ekipi Krke in Šenčurja Gorenjske gradbene družbe, ki sta tudi v drugo porazili Zlatorog in Rogaško.

Več člankov...

Iskalnik