Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Sežana doma klonila proti novim Ljubljančanom, Branik po podaljšku ugnal Plamo-pur

V 12. krogu druge slovenske košarkarske lige ni manjkalo razburljivih srečanj. Za največje presenečenje so poskrbeli Parklji, najdaljši obračun pa smo spremljali v Mariboru.

Po velikem derbiju 2. SKL neporažena le še Ilirija, Zagorac začel prevlado, Šiško izključen ob debiju

V drugi slovenski košarkarski ligi smo bili priča enemu od vrhuncev sezone. V 11. krogu sta se namreč srečali vodilni in do tega trenutka še edini neporaženi ekipi Ilirija in Mesarija Prunk Sežana, po razburljivih 40 minutah igre, ki so jih na žalost zaznamovale tudi štiri tehnične in tri izključujoče napake, pa so zmago s 74:66 slavili Ljubljančani.

Žan Mark Šiško postal član Ilirije

Član slovenske moške reprezentance do 20 let Žan Mark Šiško je okrepil Ilirijo. Mladi organizator igre se je treningom članskega moštva pridružil konec decembra, danes pa je s klubom sklenil še pogodbo.

Ilirija in Sežana ne popuščata niti v novem letu, Željko Zagorac debitiral v 2. SKL

Točno dvajset dni po zadnji tekmi v letu 2016 so s tekmovanjem nadaljevala tudi moštva druge slovenske košarkarske lige, ki so čez vikend odigrala 10. kolo.

Grosuplje nad Branik z novo okrepitvijo

Članska ekipa Grosuplja se je pred nadaljevanjem sezone v drugi slovenski košarkarski ligi okrepila na položaju krila.

Ilirija praznuje 60. obletnico obstoja

V soboto se bo na parket velike dvorane športnega društva GIB vrnila članska ekipa Ilirije, ki bo proti Konjicam skušala zmagati še na deseti zaporedni tekmi te sezone 2. SKL.

Več člankov...

Iskalnik