Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

Grosuplje skočilo na tretje mesto, Elektra do četrte zmage

Po enajstih dneh premora zaradi zaključnega turnirja pokala Spar je druga slovenska košarkarska liga znova v pogonu. Dvanajst ekip se bo pomerilo v 16. kolu, prvi dve tekmi pa sta bili na sporedu že sinoči.

FOTO: V Sevnici organizirali dan košarke, na katerem ni manjkala niti Eva Lisec

Športna zveza Sevnica je skupaj košarkarskim klubom Sigas Sevnica, ki letos praznuje 15 let delovanja, organizirala Dan sevniške košarke. Ob tej priložnosti je Športni dom v Sevnici pokal od dobre volje košarkarjev vseh generacij, ljubitelji košarke pa so poleg tekmovalnega dela lahko videli tudi nastopa mažoret iz Šentjanža in Sevnice.

V krogu presenečenj za največjega poskrbeli Celjani, Jagodnik z najboljšo predstavo v 2. SKL

V 15. kolu druge slovenske košarkarske lige so moštva kar tekmovala, kateremu bo uspelo pripraviti večje presenečenje. Z največjim je presenetilo šestouvrščeno Celje, ki je na domačem parketu ugnalo tretjeuvrščene Konjice.

V Sevnici bodo proslavili 15 let košarke

Košarkarski klub Sigas Sevnica bo v počastitev 15. obletnice ustanovitve kluba v Športnem domu Sevnica jutri organiziral Dan sevniške košarke.

V boju neposrednih tekmecev za višje mesto na lestvici prevladali Konjice, Grosuplje in Plama-pur

Dvanajst moštev je sinoči do konca pripeljalo še drugo tretjino rednega dela sezone druge slovenske košarkarske lige. V 14. kolu smo spremljali kar tri obračune neposrednih tekmecev za ugodnejši položaj na razpredelnici, zmago v gosteh pa si je priigralo le Grosuplje.

Ilirija z rekordno zmago podaljšala zmagoviti niz

V Ljubljani se je sinoči odvilo še zadnje srečanje 13. kola druge slovenske košarkarske lige, na katerem sta se pomerili ekipi Parkljev in Ilirije. V ljubljanskem derbiju so bili uspešnejši Ilirijani, ki so gostitelje porazili s kar 127:62.

Več člankov...

Iskalnik