Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Nižje lige

SLO košarka na FB

facebook

V Podčetrtku želijo nazaj med najboljše

Termam Olimia Podčetrtku v njegovi krstni sezoni lige Nova KBM ni uspelo obdržati mesta med prvoligaši, so pa zato v klubu ohranili visoke ambicije in željo po trdem delu, kar Podčetrtčanom v prihodnosti lahko le koristi.

Milović nič več na klopi Grosuplja

trenerIz moškega košarkarskega kluba Grosuplje so nam sporočili, da so z obstoječim trenerjem članske ekipe Predragom Milovićem enostransko prekinili sodelovanje.

V Grosuplju še razmišljajo, če bi zamenjali glavnega trenerja

Vodstvo moškega košarkarskega kluba Grosuplje se še ni odločilo, ali bo na čelu svoje prve ekipe zadržalo obstoječega glavnega trenerja.

Šoštanjčani zadržali mesto v 2. SKL

Ekipa šoštanjske Elektre je proti gostujočemu Hrastniku na drugi kvalifikacijski tekmi za zadnje prosto mesto v prihodnji sezoni 2. SKL nadoknadila 14 točk zaostanka in obdržala status drugoligaša.

Kapetan Grosuplja končal kariero

Košarkarski klub Grosuplje bo od naslednje sezone dalje v drugi slovenski košarkarski ligi nastopal brez člana svoje znamenite generacije letnikov 1991 in 1992.

Hrastnik v Šoštanj s prednostjo 14 točk

V soboto je bila na sporedu prva kvalifikacijska tekma za tekmovanje v naslednji sezoni 2. SKL. Za mesto med drugoligaši se borita Elektra in Hrastnik, po prvi tekmi pa bolje kaže Hrastničanom.

Več člankov...

Iskalnik