Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

MVP 13. kola 1. SKL za ženske: Martina Tomić

Najkoristnejša igralka 13. kola 1. SKL za ženske je postala 24-letna hrvaška košarkarica Martina Tomić. Branilka Janine je na tekmi proti ekipi Grosuplja dosegla 21 točk, 6 skokov, 2 pridobljeni žogi in 1 podajo. Zbrala je statistični indeks 20.

Derbi med Ljubljančankami in Mariborčankami dobila Ilirija

Trinajsto kolo državnega prvenstva za ženske je postreglo z atraktivnimi dvoboji. Ježica je morala priznati premoč aktualnim državnim prvakinjam, Janina je prišla do pomembne zmage v Grosuplju, Triglav pa je zmagal v Domžalah. Derbi kola med Ilirijo in Mariborom je pripadel Ljubljančankam.

Finalni turnir Pokala članic bo v Celju

Košarkarska zveza Slovenije je za organizatorja zaključnega turnirja 26. Pokala članic določila ženski košarkarski klub Athlete Celje.

Ilirija poiskala novo tujo okrepitev

Članska ekipa ženskega košarkarskega kluba Ilirija se je pred dvobojem z Mariborom okrepila s srbsko košarkarico, ki si izkušnje nabirala že tudi v ligi WABA.

Domžale tudi po gostovanju Ježice ostajajo brez zmage

Na zaostali tekmi 10. kola državnega prvenstva za ženske sta se pomerili ekipi Domžal in Ježice. Prevladale so gostje iz Ljubljane, ki so slavile s 66:37 in tako zabeležile svojo četrto zmago v letošnji sezoni.

VIDEO: Slovenski derbi v regionalni ligi dobile Celjanke

Košarkarice so v regionalni ligi WABA začele z drugim delom tekmovanja. V uvodnem kolu sta se srečali vodilni ekipi ženskega državnega prvenstva. V Kranju so bile boljše aktualne državne prvakinje iz Celja, ki so zmagale z rezultatom 69:57.

Več člankov...

Iskalnik