Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Po mlajših članicah so se od elitne divizije poslovile tudi mladinke

Slovenska dekliška reprezentanca do 18 let je danes neslavno končala z nastopi na evropskem prvenstvu divizije A v Vidmu, kjer je na sedmih odigranih tekmah utrpela prav toliko porazov in z osvojenim zadnjim mestom nazadovala v nižji rang tekmovanja.

Slovenke evropsko prvenstvo odprle z visokim porazom

S tekmo med Slovenijo in Madžarsko se je v Vidmu včeraj začelo evropsko prvenstvo za dekleta do 18 let. Slovenke so se favoriziranim severovzhodnim sosedam dobro upirale vse do zadnje četrtine, potem pa so slednje uveljavile svojo premoč in vknjižile prepričljivo zmago.

Članska reprezentantka odkriva Evropo

Slovenska reprezentantka Tina Trebec bo tudi v novi sezoni igrala v novi ekipi, saj je klub iz Italije zamenjala s klubom iz Francije.

Pokalne prvakinje okrepili dve tujki

S sestavo svoje prve ekipe so začeli tudi pri ženskem košarkarskem klubu Triglav, ki bo po sezoni posta vnovič nastopal v kakovostni regionalni ligi WABA.

Slovenija nazadovala v divizijo B

Slovenska dekliška reprezentanca do 20 let je v nedeljo v severozahodnem madžarskem mestu Šopron končala z nastopi na evropskem prvenstvu, izkupiček dveh zmag in petih porazov pa ni bil dovolj za obstanek v diviziji A.

Slovenke za biti ali ne biti

Slovensko dekliško reprezentanco do 20 let danes čaka najpomembnejša tekma na evropskem prvenstvu na Madžarskem. Izbranke Predraga Radovića bodo v Šopronu od 15.15 ure dalje lovile zmago nad Slovakinjami, s katero bi se približale obstanku v diviziji A.

Več člankov...

Iskalnik