Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Španija tretjič do naslova evropskega prvaka

Žensko evropsko prvenstvo na Češkem je končano, zmagovalni pokal pa so visoko v zrak dvignile košarkarice Španije, ki so v finalu 36. tekmovanja stare celine z 71:55 odpravile Francijo.

Mlajše članice bodo priprave nadaljevale brez štirih igralk

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let je v italijanskem Pesaru odigrala še drugo pripravljalno tekmo pred evropskim prvenstvom. Po sobotnem zmagoslavju Slovenk so bile tokrat uspešnejše Italijanke, ki so zmagale z 69:45.

Se bodo s tretjim evropskim zlatom okitile Španke ali Francozinje?

V Pragi se izteka žensko evropsko prvenstvo, ki bo vrhunec doživelo nocoj ob 20.30 uri, ko se bosta v velikem finalu pomerili reprezentanci Španije in Francije.

Slovenke pod vodstvom Grgića ugnale Italijanke

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let nadaljuje s pripravami na evropsko prvenstvo. V soboto so se Slovenke pomerile z izbrano vrsto Italije in dosegle drugo zmago na pripravljalnih tekmah.

Za naslov evropskih prvakinj le še štiri ekipe

Na ženskem evropskem prvenstvu na Češkem je vse pripravljeno na začetek polfinala, v katerem se bodo nocoj v Pragi pomerile košarkarice Španije in Belgije ter Grčije in Francije.

Mladinke proti Kitajkam do polovičnega izkupička

Slovenska reprezentanca deklet do 18 let je pretekli vikend odigrala prvi dve pregledni tekmi pred evropskim prvenstvom, ki ga bo od 5. do 13. avgusta gostil madžarski Šopron.

Več člankov...

Iskalnik