Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mladi Grosupeljčani v Litvo na superfinale!

Starejši pionirji košarkarskega kluba Grosuplje so pripotovali v Litvo, kjer jih od danes do petka čaka nastop na zaključnem turnirju najboljših desetih ekip Evropske lige za mlade.

Najboljši Olimpija in Ježica, Mariborčani in Cerkničanke z največjim napredkom

Košarkarska zveza Slovenije je podelila nagrade za najboljše ekipe v Pokalu mladih. V konkurenci fantov je pokal osvojila Union Olimpija, pri dekletih pa je laskavo priznanje romalo v roke Ježice.

Ne Notranjska, ne Primorska - zmagala je košarka!

Minulo soboto se je v športni dvorani Skala v Pivki končal zaključni turnir druge sezone Notranjsko-primorske košarkarske lige za fante in dekleta od šest do devet let, ki se ga je udeležilo osem primorskih in notranjskih klubov ter več sto ljubiteljev košarke.

Kandidati za kadetsko reprezentanco odigrali prvo tekmo

V skladu z Nacionalnim programom plus, ki bo v tem mesecu izveden v obliki treh medsebojnih tekem med kandidati za kadetsko reprezentanco, ki so razdeljeni v tri ekipe, je v torek potekal dvoboj med ekipo 1 in ekipo 2. Slavila je ekipa 2.

VIDEO: Portorožani in Bistričani kalili nove rodove

Minulo soboto je v Luciji v parku Sonce pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije in organizacijo košarkarskega kluba 3x3 Piran potekal turnir za fante do 9. leta starosti.

Notranjska in Primorska ponovno združeni

V soboto se nam obeta zaključni turnir Notranjsko-primorske košarkarske lige za fante in dekleta od 6 do 9 let, v kateri sodeluje osem košarkarskih klubov iz pokrajin Notranjska in Primorska.

Več člankov...

Iskalnik