Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenija s prvo zmago osvojila 3. mesto

Slovenska fantovska reprezentanca do 16 let je na tretji tekmi evropskega prvenstva vknjižila prvo zmago. Na svojem zadnjem srečanju v skupini A se je srečala z izbrano vrsto Črne gore in jo po doslej najbolj prepričljivi igri premagala s 104:84.

Slovenci nemočni proti razigranim Litovcem

Slovenska moška kadetska reprezentanca je na drugi tekmi evropskega prvenstva divizije A doživela drugi poraz. Po Izraelu je bila od nje boljša tudi izbrana vrsta Litve, ki je zmagala s kar 50 točkami razlike (55:105).

Prenovljena ekipa kadetov uvodoma poražena

Slovenska fantovska reprezentanca do 16 let je evropsko prvenstvo divizije A začela s porazom. V Novem Sadu ji je prvo zmago speljala izbrana vrsta Izraela, ki je po prevladi v drugem polčasu slavila zmago s 78:63.

V divizijo A znova poleteli s srebrnimi krili

Evropsko prvenstvo divizije B za košarkarje do 18 let je končano, v Skopju pa je naslov prvaka pristal v rokah reprezentance Nizozemske, ki je v velikem finalu odpravila izbrano vrsto Slovenije in se skupaj z njo vrnila v divizijo A.

Po mlajših članih v finalu tudi mladinci!

Slovenska fantovska reprezentanca do 18 let je na sedmi tekmi evropskega prvenstva divizije B vknjižila še šesto zmago, z njo pa se je v Skopju prebila do današnjega velikega finala!

Slovenija dirja proti novi medalji!

Na evropskem prvenstvu za košarkarje do 18 let je z vsakim dnem manj kandidatov za osvojitev naslova prvaka. Po koncu četrtfinalnih bojev so v igri za zlato kolajno samo še štiri reprezentance, med njimi pa je tudi izbrana vrsta Slovenije!

Več člankov...

Iskalnik