Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kdo bo organiziral zaključna turnirja?

Košarkarska zveza Slovenije je objavila razpisa za organizacijo zaključnih turnirjev državnega prvenstva za fante in dekleta do 15 let.

Šampionski pokal ostal v Kopru, bron v Slovensko Bistrico

V primorski prestolnici se je danes končal štiridnevni zaključni turnir državnega prvenstva za košarkarje do 17 let, z naslovom državnega prvaka pa se je okitila ekipa Koša Primorske.

V finalu Primorci in Gorenjci

V Kopru se bosta danes odigrali zadnji tekmi v letošnji sezoni državnega prvenstva za košarkarje do 17 let. Za bronasto odličje se bosta ob 10.30 uri pomerili ekipi Sani Bistrica in Slovan, za zlato kolajno pa se bosta prav tako v areni Bonifika ob 13. uri udarili moštvi Koša Primorske in ECE Triglava.

Kranjčani ugnali državne prvake

V primerjavi z lanskim polfinalom državnega prvenstva za košarkarje do 17 let, bomo v letošnjem boju najboljše četverice spremljali kar tri različne tekmovalce.

Bistričani presenetili lanskoletne polfinaliste

V športni dvorani Srednje tehniške šole Koper se je v četrtek z dvema četrtfinalnima tekmama začel zaključni turnir državnega prvenstva za košarkarje do 17 let, ki bo končnega zmagovalca dobilo v nedeljo.

Na Obali se začenja boj za naziv najboljšega v državi

Koper bo od danes do nedelje gostil zaključni turnir najboljše osmerice ekip državnega prvenstva za košarkarje do 17 let.

Več člankov...

Iskalnik