Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Podmladek Grosuplja napredoval v superfinale!

Starejši pionirji košarkarskega kluba Grosuplje so se z zaključnega turnirja najboljših petih ekip v centralni Evropi vrnili z osvojenim drugim mestom in vstopnico za superfinale.

Ljubljančani bodo naslov prvaka branili na Ježici

Tekmovalna komisija Košarkarske zveze Slovenije je izbrala organizatorja zaključnega turnirja državnega prvenstva za košarkarje do 17. leta starosti.

VIDEO: Mladi zmaji tretji v Valjevu

Mladinska ekipa Uniona Olimpije je danes v srbskem Valjevu končala tridnevni mednarodni turnir, na katerem je med osmimi sodelujočimi moštvi osvojila končno tretje mesto.

Za naslov kadetskega prvaka se poteguje le še osem ekip

Na Gimnaziji Bežigrad so včeraj potekale kvalifikacije za zaključni turnir državnega prvenstva kadetov. Zadnja štiri mesta med najboljšo osmerico so zasedle ekipe Grosuplja, Rogaške, Koš Kopra in Krke.

Grosupeljčani po naslov prvaka centralne Evrope

Starejši pionirji košarkarskega kluba Grosuplje so še tretjič v sezoni odpotovali na Madžarsko, kjer bodo danes začeli z nastopi na zaključnem turnirju Evropske lige za mlade.

Podčetrtčani z vstopnico za finalni turnir

V košarkarskem klubu Terme Olimia Podčetrtek se dobro delo z mlajšimi kategorijami kaže tudi pri uspehih košakarjev Osnovne šole Podčetrtek, ki so po uvrstitvi med najboljših osem ekip osnovnošolskega državnega prvenstva napredovali še na zaključni turnir.

Več člankov...

Iskalnik