Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Horvat, Kotnik, Mirt in Hauptman znova v dresu Slovenije

Med 29. junijem in 9. julijem bo v Toskani potekalo 14. svetovno prvenstvo za veterane. V devetih moških kategorijah bo nastopilo sedem slovenskih ekip, v sedmih ženskih kategorijah pa bodo Slovenijo zastopale tri ekipe.

Erjavec dobil polno podporo članov skupščine

V četrtek je v Ljubljani potekala redna letna skupščina Košarkarske zveze Slovenije.

Miha Čmer s stand up komedijo za dober namen

Trener članov Nazarja in pionirjev Celja Miha Čmer se bo znova preizkusil v vlogi stand up komika. Šale bo iz rokava stresal v Celju, kjer se bo v nedeljo ob 18. uri odvil dobrodelni večer.

FOTO+VIDEO: Novomeščani dobili novo dvorano

Kar v vseh teh letih ni uspelo Mestni občini Novo mesto, je v le parih mesecih in s popolnoma lastnimi finančnimi sredstvi uresničilo podjetje Roletarstvo Medle, ki je v Novem mestu včeraj odprlo novo športno dvorano.

Slovenski veterani iz Češke z največjima pokaloma

V mestu Klatovy na jugozahodu Češke je med 19. in 21. majem potekal 11. veteranski košarkarski turnir, ki je obenem veljal tudi kot češko državno prvenstvo.

FOTO+VIDEO: Naslov prvaka ostal doma

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je čez vikend končala razburljiva druga sezona. V dvorani OŠ Trbovlje so novi prvaki postali igralci Oskarja Trbovlje, ki so v finalu z 82:67 ugnali Mair Team iz Zagorja, na najnižjih zmagovalnih stopničkah pa so pristali hrastniški Barbari/Vulkanizerstvo Šketako, ki so v tekmi za 3. mesto z 72:54 odpravili laške Šajspoh Rangerse.

Več člankov...

Iskalnik