Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Novice

Zasavci si želijo le pice in iger

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se bo v soboto zaključila pestra sezona. Na zadnji dan tekmovanja bomo v dvorani Osnovne šole Trbovlje spremljali razburljiva obračuna za prvo in tretje mesto, svoje košarkarsko znanje pa bodo lahko pokazali tudi obiskovalci.

FOTO+VIDEO: Domžale postale bogatejše za nov športni objekt

Po večletnih prizadevanjih je Srednja šola Domžale končno dobila svojo športno dvorano, ki bo močno razbremenila športno dvorano Domžale in istoimenski športni park.

Veliko povpraševanja za novo sezono lige K40

Z zaključnim turnirjem v Kranju se je pred dvema tednoma iztekla krstna sezona rekreativne košarkarske lige K40. Po besedah njenega ustanovitelja Roka Klemenčiča je bila sezona nadvse uspešna, za naslednje tekmovalno leto pa se že zdaj zanima kar nekaj novih ekip.

Boštjan Nachbar bo svoje znanje delil tudi letošnje poletje

Mednarodni košarkarski kamp Boštjana Nachbarja letos vstopa v drugo desetletje uspešnega delovanja. Kamp, ki že od leta 2007 vsem otrokom in mladostnikom od 7 do 18 let ponuja kakovostno izpopolnjevanje košarkarskih veščin in koristno preživljanje prostega časa, bo tudi v 11. izvedbi potekal v Kopru.

Bo dekle Blaža Mesička nova miss športa?

V organizaciji Društva športnih novinarjev Slovenije tudi letos poteka izbor miss športa Slovenije, za laskavi naziv pa se poteguje še dvanajst deklet.

Več člankov...

Iskalnik