Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Slovenci posegli po bronu!

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 je svetovno prvenstvo na Filipinih zaključila na odličnem tretjem mestu in se v domovino vrača z bronastimi medaljami.

Slovenija v četrtfinale s prvega mesta!

Na Filipinih se danes končuje prvi del svetovnega prvenstva v košarki 3x3, v torkove izločilne boje pa se je prebila tudi reprezentanca Slovenije, ki se bo v četrtfinale podala z najboljšega možnega izhodišča!

Slovenci prvi dan polovično uspešni

Na Filipinih se je v petek začelo svetovno prvenstvo v košarki 3x3, na katerem naslov prvaka brani reprezentanca Srbije. Izbrana vrsta Slovenije se je na lov na nov odmeven dosežek podala v predtekmovalni skupini B, v kateri po prvih dveh tekmah zaseda 3. mesto.

"Ciljamo na najvišja mesta"

Jutri se začenja svetovno prvenstvo v košarki 3x3, ki bo vse do 12. junija potekalo v Manili na Filipinih. Na njem ne bo manjkala niti izbrana vrsta Slovenije, ki se je na preteklih štirih izvedbah kar dvakrat zavihtela med najboljše štiri ekipe.

Zabijalec z All-Starsa združil moči s prekmurskimi uličnimi košarkarji

3x3 GEZA PUB Beltinci, slovenska ekipa v košarki 3x3, se to soboto ponovno odpravlja na Slovaško na lov po prvo mesto in uvrstitev na finalni turnir slovaškega prvenstva v ulični košarki.

Na Dolenjskem se bo bil boj tudi za naziv najboljšega v košarki 3x3

Košarkarski klub Brežice bo v okviru Brežiškega športnega vikenda 2018 v soboto, 9. junija, organiziral košarkarski turnir trojk - Projekt Zicer 3x3, njegovi zmagovalci pa bodo imeli možnost tekmovati še na enem od kvalifikacijskih turnirjev državnega prvenstva.

Več člankov...

Iskalnik