Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Šest let od zadnjega mednarodnega finala Olimpije

Članska ekipa Uniona Olimpije je na današnji dan pred natanko šestimi leti nastopila v svojem zadnjem finalu v mednarodnih tekmovanjih.

VIDEO: Zvezda tretjič zapored prvakinja lige ABA

Crvena zvezda je na tretji tekmi finala 16. sezone regionalne lige ABA še tretjič premagala Cedevito in tako še tretjo sezono zapovrstjo osvojila naslov prvaka in mesto v Evroligi.

VIDEO: Mirza Begić poražen tudi v drugo

Crvena zvezda za ubranitev naslova prvaka lige ABA potrebuje le še eno zmago. Na drugi tekmi finala so Beograjčani namreč še drugič premagali Cedevito, ki bo v četrtek v Zagrebu skušala podaljšati serijo.

Mirza Begić: "Finale je krona dela v celotni sezoni"

V regionalni ligi ABA se bo nocoj začelo veliko finale. Za naslov prvaka se bosta udarili beograjska Crvena zvezda in zagrebška Cedevita, pri kateri se želi v zgodovino zapisati tudi slovenski center Mirza Begić.

VIDEO: Mirza Begić po prvi tekmi finala zaostaja

V regionalni ligi ABA se je sinoči začelo veliko finale. Za naslov prvaka se borita Crvena zvezda in Cedevita, po prvi odigrani tekmi pa so v prednosti Beograjčani.

Mirza Begić v finalu proti aktualnim prvakom

V mednarodni ligi ABA sta postala znana oba finalista letošnje sezone. Zagrebški Cedeviti se je v velikem finalu pridružila beograjska Crvena zvezda, ki je na odločilni tretji tekmi polfinala še drugič porazila podgoriško Budućnost.

Več člankov...

Iskalnik