Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Evropsko prvenstvo bo izpustil tudi Miloš Teodosić

Dan po novici, da je grška reprezentanca ostala brez svoje prve violine Giannisa Antetokunmpa, je srbska reprezentanca sporočila, da bo na evropskem prvenstvu manjkal tudi njen dirigent Miloš Teodosić.

Zvezdnik lige NBA olajšal delo Sloveniji

Reprezentanca Grčije bo na prihajajočem evropskem prvenstvu nastopila močno oslabljena, saj je njihov največji zvezdnik Giannis Antetokounmpo odpovedal svojo udeležbo.

Jan Močnik se bo predstavil tudi Čehom

Priljubljeni slovenski košarkar Jan Močnik bo tudi v prihodnje igral v tujini. Po Poljski, Italiji, Kosovu ter Bosni in Hercegovini bo spoznal še košarko in življenje na Češkem.

Bivši igralec Krke in Olimpije nazaj v Srbijo

Nekdanji slovenski reprezentant Aleksandar Ćapin si je našel nov klub. Kariero bo nadaljeval v Srbiji, kjer je v preteklosti igral že za Partizan in Radnički.

Erazem Lorbek bo kariero skušal oživiti v Italiji

Prekaljeni slovenski krilni center Erazem Lorbek, ki je igralsko formo začel stopnjevati s člansko reprezentanco, bo treninge, morda pa tudi kariero, nadaljeval v Italiji.

Slovenski strokovnjak ostaja na Poljskem

Priznani trener za kondicijsko pripravo Jure Drakslar bo nadaljeval z delom pri poljskem državnem prvaku Stelmetu Zieloni Gori.

Več člankov...

Iskalnik